DİMENSİON: Ateistlerin gercek yüzü. Ateistforumda olanlar , bilmedikleriniz - DİMENSİON

İçeriğe git

Shoutbox durumunu değiştir Shoutbox

No shouts have been made in the Shoutbox, why don't you add one to get the Shoutbox started?
Resize Shouts Area

Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız

Ateistlerin gercek yüzü. Ateistforumda olanlar , bilmedikleriniz Sahtekarlara dikat edin.Islam din düsmanlari bunlar

#1 Kullanıcı sistemde değil   dimension1 

• Administrator
  • PipPipPip
  • Grup: Root Admin
  • İletiler: 241

Gönderilme Tarihi : 04 Şubat 2010 - 16:11

Benimde 1"yil öncesine kadar Ateistforumum vardi, görüsforum adi altinda.

Sitede admin olan 2 kisi. Müslüman ve kadin nikleriyle yaziyorlardi. Cahil cühale müslüman havasi vererek ve sonunda küfür ederek.
Admin nikleriyle girip küfürcü cahil bir müslüman diye,kendi cakma niklerini atiyorlardi.

Bunlar kendi ailesi, anne ve babasiyla sorunu olan o yüzden Islam düsmani kisiler idi.
Siteye günde 80" kisi yaziyordu. kimse anlamadi,bu 2" Ateistin müslüman ve kadin nikleriyle yazdiklarini,ve uygun avatar kulandiklarini.
Kadin niki kulanmalari, siteye üye cekmek icin mis. :15_8_212:

Acemiligimden ilk 6" ayi anlayamadim bende bilmiyordum. Sonra Ip den cift ve cogul niklerle kimlerin üye oldugunu cikarmayi ögrendim.
Ve anladigim gün bu 2 sahtekari adminlikten attim.

Sanal alemde gezenlerin cogu kendilerini doktor,piskolog olarak tanitirlar. Doktor adamin coluk ccocugun icinde ne isi var.?? :11_6_103:
Yani vermek istedigim mesaj: Her müslüman ,kadin,erkek veya ateist niki alan ve yazan kendi kimligi degil. Sahtekarlik cok var sanal alemde.
Bilhassa Ateistforumlarda.
Cogu üyelerini cok göstermek icin,kendi panelden aldiklari nikleri,hep sitede onlein göstertiyorlar.Inanin bugün Ateist sitelerde yazan 50 kisi varsa günde bunun 30"u kendilerine ait,baska nikler.
100" misafirde ayni anda gözüküyorsa 80"i sahte misafir.

0

Konuyu paylaş

Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız

1 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı