DİMENSİON: Ateistforumun karektersiz adminlerinden "oguz" desifre oldu - DİMENSİON

İçeriğe git

Shoutbox durumunu değiştir Shoutbox

No shouts have been made in the Shoutbox, why don't you add one to get the Shoutbox started?
Resize Shouts Area

Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız

Ateistforumun karektersiz adminlerinden "oguz" desifre oldu Korkunun ölüme caresi yok oguz. O kadar korkuyordun.Sonunda yakalandin

#1 Kullanıcı sistemde değil   dimension1 

• Administrator
  • PipPipPip
  • Grup: Root Admin
  • İletiler: 241

Gönderilme Tarihi : 04 Şubat 2010 - 15:25

Ateist forumun karektersiz adminlerinden "oğuz". Sonunda yakayi ele verdi.
Oğuz hep korkuyordu, kimseye Telefon numarasini adını adresini vermiyordu.
2"ay önce Ateistforumu haklediler ve tüm içeriğini kopya etiler. Savacılığa tüm "IP" leri ve hakeret içeren konuları verdiler.
Oğuz kalleşi topu Haciya attı. Forum Amerika"da olan "hacının" üstüne benim değil dedi. Ulan şerefsiz aslinda Forum senin, sen açsin paran pulun yok diye "deicide" aldi Serveri masraflarini karşılıyor.
Oğuz"un ne oldugunu kim olduğunu "kitapsız"nikli, "kadin ve din" sitesinin sahibi bayan, çok iyi biliyor. Banada anlattı
Topu niye Hacı"ya atıp sıyrılmak istiyorsun "oğuz???
Erkekçe çıkıp desene forum ve tüm mesuliyet bana ait diye. Ama adam değilsiniz işte,korkak ve kalleş adamlarsınız.
Sanal nasıl olsa, herkeze küfür et şahsa dine, Türkiye"yi bölmeye, halkı kışkırt. Sonra tırs. Adam olun.

Aslında Hacı diye biride yok:'deicide' rumuzlu yönetici Mustafa Eşitgen ve Türkiye"de ikamet etmekte. Doktor değil Mühendis.

Benim kanaatım. Amerika"da kalan, doktor bir "hacı yok."deicide" ye ait forum. hacıda,kodamanda,deicede ayni kişiler.
Forumun serveri (veritabani) Amerika"dan alınmış. İstediğiniz yerden Server alabilirsiniz.
Zaten www.ateizm2.org bugüne kadar 2" kez Türkiye"den ulaşıma engelendi. Şu anda Türkiye"den girilmiyor yasaklı.

0

#2 Kullanıcı sistemde değil   dimension1 

• Administrator
  • PipPipPip
  • Grup: Root Admin
  • İletiler: 241

Gönderilme Tarihi : 04 Şubat 2010 - 15:55

Benimde 1"yil öncesine kadar Ateistforum'um vardı, görüşforum adı altında.

Sitede admin olan 2 kişi. Müslüman ve kadın nikleriyle yaziyorlardi. Cahil cühale müslüman havasi vererek ve sonunda küfür ederek.
Admin nikleriyle girip küfürcü cahil bir müslüman diye,kendi çakma niklerini atıyorlardı.

Bunlar kendi ailesi, anne ve babasıyla sorunu olan o yüzden İslam düşmani kişiler idi.
Siteye günde 80" kişi yazıyordu. Kimse anlamadi,bu 2" Ateistin müslüman ve kadın nikleriylede yazdığını.

Kadın nikide kulanmaları, Siteye üye çekmek içinmiş güya.

Acemiligimden ilk 6" ay anlayamadım bende bilmiyordum. Sonra Ip den çift ve çoğul niklerle kimlerin üye olduğunu çıkarmayı öğrendim.
Ve anladığım gün bu 2 sahtekarı adminlikten attım.

Sanal alemde gezenlerin çoğu kendilerini doktor,piskolog olarak tanıtırlar. Doktor adamin çoluk çocuğun içinde ne işi var.??
Yani vermek istediğim mesaj: Her müslüman ,kadın,erkek veya ateist niki alan ve yazan kendi kimliği degil. Sahtekarlık çok var sanal alemde.
Bilhassa Ateistforum'larda.
Çoğu üyelerini çok göstremek için,kendi panelden aldıkları nikleri,hep sitede onlein göstertiyorlar.Inanın bugün Ateist sitelerde yazan 50 kişi varsa günde bunun 30"u kendilerine ait,başka nikler.
100" misafirde ayni anda gözüküyorsa 80"i sahte misafir.

0

Konuyu paylaş

Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız

1 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı